Varza dulce cu piept de porc afumat

de lucy2002 in Porc, 5 Dec 2019 | 3134 vizualizari

 

O varianta mai dietetica sa spunem...fara calire, prajire.
 

 

INGREDIENTE

  • 2 verze potrivite( in jur de 1600kg)
  • 1,200 kg de piept de porc cu os afumat
  • o ceapa mare
  • un ardei capia
  • 2 morcovi
  • o lingurita boia de ardei iute
  • 100ml suc de rosii
  • cimbru
  • piper
  • sare
Portii: 7
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza dulce cu piept de porc afumat:

Curatam varza de primele foi, o taiem fideluta, o presaram cu sare si o amestecam bine dupa care o punem la foc intr-o oala potrivita.

Legumele se curata si se spala. Morcovul se da pe razatoare. Ceapa si ardeiul capia se toca marunt .

Punem legumele peste varza, condimentam( piper , boia de ardei iute ) si potrivim de gust( cu sare) amestecam foarte bine si lasam la foc potrivit pana cand cantitatea de varza scade. Adaugam pieptul de porc portionat lasa sa fiarba pana  cand carnea este aproape facuta dupa care vom adaugam sucul de rosii, cimbrul si vom lasam sa fiarba la foc mic pana cand carnea se desface de pe os.

POFTA BUNA!

 

 

TIPS-URI

1

se serveste cu mamaliguta calda

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza dulce cu piept de porc afumat" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza cu carne de porc, o mancare satioasa si gustoasa